O NAMA

Naša filozofija sledi princip da postoji samo jedan prihvatljivi rezultat saradnje, a to je zadovoljstvo obe strane.

MI I NAŠA FILOZOFIJA

Sa više od deset godina iskustva na tržištu nudi Vam MJS-LINE GmbH kvalitativnu ponudu i kompententan savet za mašine iz druge ruke. Sa sedištem u Uzwilu, u Švajcarskoj, ispunjavamo želje našim klijentima širom sveta. Naša filozofija sledi princip da postoji samo jedan prihvatljiv rezultat saradnje, zadovoljstvo obe strane. Na osnovu ovog vodećeg principa, zalaže se naša kompanija u bilo kojoj oblasti rada samouvereno i sa entuzijazmom za zajednički uspeh.

KVALITET NAŠIH MAŠINA

Vrline švajcarskog mentaliteta, posebno kvalitet, preciznost i tačnost označavaju širom sveta imidž naše zemlje. Ovo uključuje odredjene tradicionalne proizvode, kao što je švajcarski sir ili švajcarska čokolada, takodje su ove vrline manifestovane i u tehničkim oblastima kao sto su satovi i mašine. Naša kompanija stoji iza ovih vrlina i ponosna je da kroz njeno angažovanje švajcarske vrednosti održava, razvija i širom sveta predstavlja.

POREKLO NAŠIH MAŠINA

Većina mašina iz nase ponude je iz švajcarskih firmi i štamparija. Mi kupujemo direktno od vlasnika ili od predstavnika proizvodjača. Dakle, naše mašine su uvek u potpunosti servisirane i održavane, s obzirom na starost i iskorištenost na najvišem tehničkom nivou. To je dokaz da naša kompanija kao švajcarski izvoznik sa visokim kvalitetom mašina i opreme.

ODNOS SA NAŠIM KLIJENTIMA

U našu klijentelu pripadaju štamparije iz Evrope i iz ostalih zemalja sveta. Mi pridajemo veliku važnost, da naši klijenti obećano i dobiju i budu zadovoljni. 

Kroz naše ponude i savete inspirišemo naše klijente i pomažemo da pronadju najbolje rešenje. Naša kompanija angažuje se da stvori prijateljske i dugoročne odnose sa klijentima.

Print Friendly, PDF & Email